Bavarois & Mousse

Bavarois & Mousse

Nadýchané korpusy, lehounké, krémové a fantasticky stabilní – nezáleží na tom, použijete-li smetanu nebo rostlinnou šlehačku. Cremfix je nejoblíběnější stabilizátor na trhu.

Katalog výrobků

Přehled všech produktů z této kategorie naleznete v následující tabulce

Kód Název Popis
13101 SEMIFREDDO BASE 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku ideální pro přípravu mražených dezertů.
13102 CREMFIX NEUTRO 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13107 STABILPANNA 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku na stabilizaci šlehačky, ideální pro cukráře a pekaře.
13112 MOUSSE NEUTRA 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku ideální pro přípravu dezertů s neutrální příchutí.
13140 CREMFIX FRAGOLA 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku s příchutí jahody, určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13141 CREMFIX YOGURT 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku s příchutí jogurtu, určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13144 CREMFIX TIRAMISU 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku s příchutí tiramisu, určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13146 CREMFIX GUSTO CIOCCOLATO 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku s příchutí kakaa, určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13147 CREMFIX VANIGLIA 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku s příchutí vanilky, určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13148 CREMFIX DOLCE LATTE 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku s příchutí karamelu, určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13169 BASE SEMIFREDDO PERFETTO 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku ideální pro přípravu mražených dezertů.
13170 CREMFIX NEUTRO 10kg Přípravek ve formě prášku určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13172 CREMFIX CIOCCOLATO FONDENTE 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku s příchutí tmavé čokolády, určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.
13173 CREMFIX CIOCCOLATO BIANCO 10 x 1 kg Přípravek ve formě prášku s příchutí bílé čokolády, určený pro přípravu cukrářských výrobků. Ideální pro stabilizaci šlehačky použité při výrobě dortů, uchovávaných při teplotě +2 až +4 °C.

Podporujeme dobrou věc